Laatste nieuws:
Ilse Van Meel ging winkelen met de fiets en wint … een fiets
Ilse Van Meel ging winkelen met de fiets en wint … een fiets

Ilse Van Meel ging winkelen met de fiets en wint … een fiets

Elk jaar neemt Kalmthout deel aan de actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ om het fietsen in onze gemeente te promoten. Bij deelnemende handelszaken kreeg je een lotje wanneer je met de fiets kwam winkelen. Hoe meer lotjes je verzamelde, hoe meer kans je maakte op een prijs. De hoofdprijs, een fiets, ging dit jaar naar Ilse Van Meel uit Achterbroek.

Ilse: “Ik doe eigenlijk alles met de fiets. Sinds een paar maanden werk ik als verkoopster bij een bakker in Kalmthout-Centrum. Zo dikwijls ik kan, ga ik werken met de fiets. Enkel wanneer het regent rij ik met de auto. Ik moet toch een beetje deftig achter de toog staan hé (lacht). De meeste lotjes liet ik achter bij de Spar in Achterbroek. Een enkele keer ook in DC De Groten Uitleg, waar ik wel eens een koffie ga drinken met een vriendin. Ik ben superblij met de fiets. Zeker als je weet dat ik bijna vergeten was om de lotjes binnen te doen. Het was een vriendin die me er juist op tijd aan herinnerde.”

In totaal werden er in Kalmthout 6006 loten ingezameld bij 50 deelnemende handelaars. Zeven handelaars zorgden nog voor extra prijzen om te verloten. Met elk lotje kon je ook meedingen naar een prijs uit de nationale prijzenpot. Daarvoor moest je je lotjes registreren op www.belgerinkel.be. Zo won Wies Van Oers uit Kalmthout een leuke fietshelm. Wil je ook kans maken op één van deze prijzen? Doe dan volgend jaar zeker mee, simpelweg door met de fiets naar de winkel te rijden.

INFO
duurzaamheid@kalmthout.be
03 620 22 64

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us