Laatste nieuws:
Illegale sigarettenfabriek aangetroffen na brand

Illegale sigarettenfabriek aangetroffen na brand

Illegale sigarettenfabriek

Bergen op Zoom – Gisteravond omstreeks 19.45 uur ontstond brand in een bedrijfspand aan de Vierlinghweg in Bergen op Zoom. Het betrof een grote brand waarvoor een GRIP-situatie werd afgekondigd. De rook was tot in de wijde omgeving te zien en door de hulpdiensten werd de mensen in de omgeving aangeraden binnen te blijven en ramen en deuren gesloten te houden.

Omdat het vuur nog nasmeulde was de situatie voor de politie tot vanmorgen nog te gevaarlijk om een onderzoek in te stellen naar de brand. De brandweer is nog verschillende keren teruggekeerd op de plek om na te blussen. Op dit moment wordt onderzocht wat de oorzaak was van de brand. Dat onderzoek doen we in samenwerking met de Fiscale Inlichtingen en Opsporings Dienst (FIOD), omdat er inmiddels duidelijk is geworden dat er wellicht een illegale sigarettenfabriek in het bedrijfspand aanwezig was.

Maandagavond gingen geruchten dat er mogelijk een xtc-laboratorium in het bedrijf aanwezig zou zijn. Dat kan de politie niet bevestigen. Door de brandweer zijn geen gevaarlijke stoffen gemeten tijdens de brand.

Mogelijk zouden er mensen uit het pand zijn gevlucht, dat wordt door omstanders verklaard. Ook daar heeft de politie op dit moment geen informatie over. Mochten er mensen zijn die meer informatie hebben en die dat met ons willen delen, dan worden zij verzocht zich te melden via ons algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’sApp (06-12207006).Wanneer men niet met de politie wil praten, dan kan (anoniem) informatie gedeeld worden via www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000. Vanuit het buitenland 0031-343 57 8844

Bron: Politie.nl

CJ

Facebook4
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

'1 dag niet' en BIN-café

‘1 dag niet’ en BIN-café

Wist je dat er in België elke dag 144 woninginbraken zijn? Die zijn niet alleen …

Steekincident in woning Roosendaal

Steekincident in woning Roosendaal

Zondagmiddag werden de hulpdiensten gewaarschuwd vanwege een, in eerste instantie, reanimatie in een woning aan …

Inbraak Bergsebaan

Inbraak Bergsebaan

Afgelopen maandag, 15 oktober, is er tussen 13:00 en 14:30 ingebroken op de Bergsebaan in …