Laatste nieuws:
Ierse Avond Openluchttheater Nispen

Ierse Avond Openluchttheater Nispen

Zaterdag 15 juni staat er Ierse muziek op het programma in het Openluchttheater van Nispen. Na het succes van vorig jaar, hopen we dit jaar met ‘The Shannons’ de folkliefhebbers wederom te bekoren.

Ierse Avond Openluchttheater Nispen3

Folk ‘n Roll, weer eens wat anders dan Rock ‘n Roll, is een combinatie van Ierse traditionele muziek, covers, folk en eigen werk. The Shannons wordt gevormd door de Ierse muzikanten Noel Shannon en Lynn Shannon geboren. Noel is geboren in Ierland en woont met zijn vrouw in Deventer. Ze wisselen van leadzang en harmonies en spelen beiden gitaar en mandoline. Een prettig akoestisch geluid voor elk publiek. In Nispen zullen ze met o.a. de Engelse violist Jimmy Ellis het podium betreden.

Noel Shannon (zang/gitaar/mandolines) komt uit Cork in Ierland. Zijn muzikale roots liggen in de Ierse traditionele muziek. In Ierland heeft Noel als support act opgetreden voor bekende Ierse muzikanten als The Fureys, Dublin City Ramblers, The Dubliners en Aslan. Sinds 1993 heeft Noel als solo artiest door heel Europa opgetreden. Is het zaterdag 15 juni een echte zomerse avond; dan zou het in de foyer aan de achterzijde van het openluchttheater rondom het kampvuur nog lang gezellig kunnen blijven.

Ierse Avond Openluchttheater Nispen2

Wanneer: zaterdag 15 juni
Inkom: €5,- Kassa open 20 uur, Aanvang 20.30 uur
Waar: Sprengepad 2, Nispen. Navigatie: Heijbeeksestraat 2, Nispen

Zie voor meer info www.oltn.nl

Facebook29
Facebook
Twitter
Visit Us