Iedereen bibliothecaris Ultieme geluidsweergave met Frans Van Hauwaert

”Iedereen bibliothecaris”Ultieme geluidsweergave met Frans Van Hauwaert

“Iedereen Bibliothecaris”, daar zetten we op in tijdens “100 jaar Bib Kalmthout”. Je passie delen in de bib, daar draait het om. Is het een leerkracht die parfums verzamelt, of een buurjongen die een zwerkbal-fanaat is, … Iedereen met een passie kan die op een originele manier delen in de bib en wordt zo “bibliothecaris voor 1 dag”. 

Frans Van Hauwaert is trouwe bezoeker van Bib Kalmthout. Als gepassioneerd muziekliefhebber zoekt hij al zijn leven lang naar een manier om via muziek mensen te verwennen. Frans is uitvinder en ontwikkelde geluidsapparatuur die door de jaren heen steeds beter zijn streefdoel van perfectie benaderde. Intussen is hij “Magister in Sound”, met 50 jaren ervaring in luidsprekerontwerp en -bouw.

Als onderzoeker wil hij zien of bezoekers de bib anders ervaren als hij de ruimte vult met zijn harmonieën. Hij wil een antwoord krijgen op de vraag of de fijne beleving van het boeken kiezen – het uitkijken naar dromen – intenser wordt onder begeleiding van muziek. Frans kiest niet enkel voor de bib omdat het een bijzondere ruimte is, maar ook omdat de zoektocht naar het geschikte verhaal iets mystieks heeft en hij vindt dat zijn muziek aansluit bij die mysterieuze zoektocht.

Ben je benieuwd naar deze beleving en wil je Frans helpen een antwoord te krijgen op zijn vragen? Kom dan op zaterdag 13 mei tussen 10 en 12 uur naar Bib Kalmthout.

INFO: http://bibliotheek.kalmthout.be

Bron en foto: gemeente Kalmthout

EM

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us