Laatste nieuws:
Hondenwandeling Paws4paws

Hondenwandeling Paws4Paws

Zondag 16 juni is het weer zo ver: de derde editie van de Paws4Paws honden wandeling

Hondenwandeling Paws4paws

Diverse routes

Het belooft weer een gezellig samenzijn te worden van honden en hondenbaasjes die ervan genieten samen actief bezig te zijn in de natuur. Er zijn drie routes uitgestippeld. Eén van 5km, één van 11km, beiden geheel of grotendeels als ‘losloop’ route en een aparte aanlijn route van 6km. Alle wandelingen voeren over landgoed Visdonk in Roosendaal.
Alle routes starten en finishen bij de “hondenspeelplaats” Vierhoeven bij sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 3 te Roosendaal. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. De 11km route start om 12:30, de 6km route om 13:00 en de 5km route om 13:30. Bij terugkomst is er een gezellige mini-braderie met van alles op het gebied van honden. Inclusief een hapje en een drankje voor mens en dier. Vergeet daarom niet wat contant geld mee te nemen. Zeker ook voor de door de honden zeer gewaardeerde grabbelton! Op het middenveld zijn er enkele demonstraties en mini-workshops met je hond van, onder andere, Thibeau hondencentrum.

Hondenwandeling Paws4paws

Steun de Egelopvang

Inschrijven kan via e-mail naar paws4pawsrsd@gmail.com of bij de gezelschapsdierenkliniek Roosendaal aan de Gastelseweg 45 in Roosendaal. Voor laatbeslissers is daginschrijving ook nog mogelijk. Kosten bedragen €4,- per volwassene en €2,- voor kinderen jonger dan 13 jaar. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar het goede doel van dit jaar: stichting Egelopvang Roosendaal (www.egelopvangroosendaal.nl). Voor de eerste 75 inschrijvers is er een goed gevulde goodiebag beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren.
Kortom heeft u zin in een gezellige middag met uw viervoeter? Kom dan naar Vierhoeven en wandel mee of geniet van de braderie en demo’s. Steun zo de noodlijdende egels die door de onvoorwaardelijke inzet van de vrijwilligers van de Egelopvang gered worden!

Hondenwandeling Paws4paws

Facebook32
Facebook
Twitter