Laatste nieuws:
Hoe zie jij de toekomst van Wuustwezel

Hoe zie jij de toekomst van Wuustwezel?

Hoe zie jij de toekomst van Wuustwezel? Vertel het ons op 17 juni!
Sluit je ogen en droom maar eens weg… Jouw ideale Wuustwezel, hoe ziet dat er uit? Droom jij van een groener, veiliger, gezonder of bruisender Wuustwezel? Vertel het ons en wie weet komt jouw wens wel uit want vanaf 1 juni tot 31 augustus verzamelen wij ideeën!

Online
Op www.wuustwezelwenst.be kan je altijd een wens invoeren. Alle ideeën verschijnen meteen online en kunnen stemmen krijgen! Lees jij een wens die jou doet wegdromen van Wuustwezel? Geef het dan zeker jouw stem. Je kan ook reageren op ingediende projecten en zo elkaars ideeën versterken.

Toekomstdag op 17 juni
Op maandag 17 juni tussen 18 uur en 21 uur verwelkomen we je in ons huis. De burgemeester, schepenen en verschillende ambtenaren zijn dan aanwezig om te luisteren naar alle wensen en ideeën. Samen met hen en met andere inwoners kan je wegdromen, discussiëren en overleggen over hét ideale Wuustwezel. Spring gerust even binnen in het gemeentehuis, je bent meer dan welkom. Wens je die avond lekkere hapjes en een drankje? Dan laten we die wens meteen in vervulling gaan.
Begin alvast te dromen, we zien je maandagavond 17 juni!

Meer info
Dienst communicatie – 03 690 46 75 – communicatie@wuustwezel.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Unsplash

Facebook15
Facebook
Twitter
Visit Us