Laatste nieuws:
Hinder Zandstraat en Grensstraat

Hinder Zandstraat en Grensstraat

Door werkzaamheden is er hinder voor het verkeer in de Zandstraat en de Grensstraat vanaf maandag 7 februari.

Werken Zandstraat

Pidpa voert nutswerken uit in de Zandstraat ter hoogte van de Essenhoutstraat vanaf maandag 7 februari tot en met donderdag 10 februari. Hierdoor zal de Zandstraat afgesloten zijn. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Hoevensebaan en de Albertdreef. De doorgang voor fietsers en voetgangers blijft gewaarborgd.

Werken Grensstraat

Er start een grootschalig project op de Belgisch-Nederlandse grens met riolerings- en wegenwerken aan de Grensstraat, A.C. Swinnesstraat, Canadalaan en de Driehoevenseweg in Putte. De nutswerken aan de Belgische zijde zijn zo goed als afgerond. De voorbereidende nutswerkzaamheden aan Nederlandse zijde beginnen in de week van 7 februari. Het einde van de werken is voorzien begin april.
Van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 maart is er eenrichtingsverkeer van toepassing in de Grensstraat tussen de Ertbrandstraat en de Driehoevenseweg in de rijrichting naar Kalmthout. Rij je richting de Ertbrandstraat, dan kan je omrijden via de Oosthoevenstraat en de Albert-Louisastraat. Voor voetgangers en fietsers blijft de doorgang gewaarborgd.
Tijdens de werken zal ook het kruispunt met de Albert-Louisastraat tijdelijk onderbroken zijn. Het exacte tijdstip is nog niet bepaald. Wanneer dit kruispunt onderbroken is, zal de aannemer de omleiding aanpassen via de Oosthoevestraat, Weilandslaan, Leopold Scheiperslaan, Warandelaan en de Partizanenstraat. De aannemer voorziet steeds duidelijke signalisatie.

De timing van deze werken is afhankelijk van de weersomstandigheden

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet