Laatste nieuws:
Hinder op de Kalmthoutse- en Essensteenweg

Hinder op de Kalmthoutse- en Essensteenweg

Beurtelings verkeer op de Kalmthoutse- en Essensteenweg tussen 13 februari en 3 maart.

Kalmthoutsesteenweg

Door weersomstandigheden werden de nutswerken van Fluvius en Pidpa niet afgewerkt volgens de planning. Daarom worden de werken uitgevoerd tijdens de krokusvakantie.

13 februari

Om de hinder te beperken tot 1 week wordt er een droogzuiging geplaatst op maandag 13 februari. Hierdoor moet het verkeer op de Kalmthoutsesteenweg over 1 rijstrook. Er worden tijdelijke verkeerslichten voorzien zodat het verkeer beurtelings kan passeren tussen de Weerstandersdreef en de Kapelsestraat.

20 februari – 3 maart

-De nutswerken worden uitgevoerd van 20 februari t.e.m. 3 maart. Ook tijdens deze werken kan het verkeer beurtelings passeren door de tijdelijke verkeerslichten.
-De Korte Dennenburgdreef wordt ter hoogte van de Kalmthoutsesteenweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers volgen een omleiding via de Korte Dennenburgdreef en de Dennenburgdreef.

Essensteenweg

-Door nutswerken is er van 13 februari tot 3 maart hinder op de Essensteenweg ter hoogte van de Klaprooslaan. Ook hier worden er tijdelijke verkeerslichten geplaatst om het verkeer in beide richtingen te waarborgen.
-De Klaprooslaan wordt tijdelijk een eenrichtingsstraat. De toegestane rijrichting is van de Essensteenweg naar de Korenbloemlaan.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen