Laatste nieuws:
Werken in Kapellen

Hinder in Kapellen

Door verschillende werken is er hinder voor het verkeer in de Jagersdreef, Hoevensebaan en aan de overwegen van het Klein Heiken en de Vloeiende.

Jagersdreef

Er worden tot dinsdag 20 december nutswerken uitgevoerd in de Jagersdreef ter hoogte van huisnummers 45-49. De brug over de Kaartse Beek wordt afgesloten. Er is een omleiding in beide richtingen via de Elisalei, Boskapellei, Kapelsesteenweg, Antwerpsesteenweg, Hoogboomsteenweg en Jagersdreef.

Hoevensebaan

Door afbraakwerken aan het voormalige café ‘Den Draak’ wordt het voet- en fietspad ingenomen ter hoogte van Hoevensebaan 2. De rechterrijstrook wordt ingenomen bij leveringen. Gelieve hoffelijk te zijn en te ritsen. Voor fietsers komt er aan de overkant, langs ‘t Oud-Gemeentehuis, een tijdelijk fietspad. Deze werken duren tot juli 2023.

Overwegen Vloeiende & Klein Heiken

Infrabel voert werken uit aan de spoorverbinding in Kapellen. De overwegen aan het Klein Heiken en de Vloeiende zijn gesloten van 2 tot 5 december. De overige overwegen blijven open. Meer info over deze werken vind je terug op de site van Infrabel.

De timing van al deze werken is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook37
Twitter
Follow Me
Tweet