Laatste nieuws:
Het Schoem vraagt jouw mening!

Het Schoem vraagt jouw mening!

Binnenkort beginnen we te bouwen aan het ontmoetingscentrum van het Schoem. De grondwerken in de August Huybrechtslaan starten in de eerste week van mei.

Dit ontmoetingscentrum wordt dé nieuwe ontmoetingsplaats van Hoevenen. Je zal er een aantal vaste partners terugvinden zoals de bib, de sociale kruidenier, een kinderopvang 0-3 jaar en een ontspanningslokaal. Er zullen ook nieuwe zorgwoningen voor senioren en mensen met een autismespectrumstoornis komen. Daarnaast zijn er nog heel wat in te vullen ruimtes die we voor onze burgers ter beschikking willen stellen. Hiervoor vragen we jullie mening!

Het lokaal bestuur start een visietraject op voor Het Schoem waarbij we ons laten begeleiden door MONDEA. We stelden een werkgroep samen waarmee we nadenken over de invulling van Het Schoem. Tijdens dit traject stellen we onszelf als lokaal bestuur enkele vragen. Hoe willen we onze nieuwe ontmoetingsplaats inrichten? Waar zijn er matchen tussen de verschillende partners? Maar vooral: wat willen de burgers terugvinden in Het Schoem?

Jouw mening telt!

Onze burgers kunnen voor een belangrijke inbreng zorgen. We stelden een bevraging op die peilt naar jullie noden en behoeften. Waar heb jij nood aan bij de invulling van onze nieuwe ontmoetingsplaats? Wil je iets kwijt over de dienstverlening die in ontmoetingscentrum van het Schoem écht niet mag ontbreken? Dan is dit jouw kans!

Vul de bevraging in via deze link.

Bron en Foto: Gemeente Stabroek