Laatste nieuws:
'Het is te doen in Essen' blaast vijf kaarsjes uit

“Het is te doen in Essen” blaast vijf kaarsjes uit!

Het idee voor de populaire Facebookpagina ‘Het is te doen in Essen’ ontstond bij het zoeken naar mogelijkheden om verenigingen en sportclubs onder de aandacht te brengen.

Sportclubs en verenigingen hebben vaak leuke evenementen, die zich er prachtig voor lenen om fotoreportages van te maken en zo dus de activiteiten onder de aandacht te brengen. Een tof idee voor een Facebookpagina en de nu zo bekende ‘Het is te doen in Essen’ werd geboren. Maar daar bleef het niet bij. De pagina breidde snel uit en brengt de vele evenementen en verenigingen van Essen onder de aandacht.

Corona geen reden stil te zitten

Het aantal bezoekers steeg snel en bestaat ondertussen vijf jaar met al 2358 volgers. Ondertussen was het was tijd voor het team om een nieuwe weg in te slaan, maar daar stak Corona een stokje voor. Dit was echter geen reden om de handdoek in de ring te gooien. “We steunen de handelaars, restaurants en evenementensector zoveel mogelijk in deze rare tijden”, klinkt het. “Wat de toekomst zal brengen hebben we niet in de hand. We kunnen alleen hopen op het beste en zien jullie glimlach en activiteiten graag terug voor de lens in de toekomst. Dank voor jullie inzet voor Essen en hopelijk tot snel!”

Het team van ‘Het is te doen in Essen

Facebook35
Facebook
Twitter