Laatste nieuws:
Het is opnieuw Dorpsdag in Brasschaat

Het is opnieuw Dorpsdag in Brasschaat

Na even afwezigheid van de kalender wegens Corona, is de Dorpsdag van Brasschaat er terug. Op zondag 4 september 2022 wordt de Bredabaan autovrij gemaakt en is het gezellig kuieren tussen verkoopstands, marktkramers en animatieplekken. De Dorpsdag wordt feestelijk geopend rond 13.00 uur met een stoet over de verkeersvrije Bredabaan. Tot 19.00 uur kan je in het centrum van de Parkgemeente genieten van de ambiance.

Jeugd- en sportverenigingen vind je op het Armand Reusensplein aan de kerk. In het jeugddorp word je Sherlock Holmes die ogenschijnlijk een onmogelijk mysterie moet oplossen. In het sportdorp maak je kennis met diverse sportverenigingen en geniet je van spectaculaire demo’s door AcroIIGym, Pivolté, Gym-Harop, No Limits en Karateschool Kaisho. Breng zeker ook een bezoek aan het werelddorp, een organisatie van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking, dat je kan vinden op het pleintje aan de Van Hemelrijcklei. In die buurt vind je ook de brandweer, die je graag hun materieel toont. Defensie, is aanwezig op de parking van de Carrefour met een delegatie van het Bataljon Artillerie en het Gunfiremuseum.

Chateau Paulette en Flying Pig bouwen op de Driehoeksweide (Hemelakkers) in het Gemeentepark een pop-up-zomerbar. Naast een gezellige bar vind je er vanaf 12 tot 20 uur verschillende lokale foodtrucks. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op een groot springkasteel. Ondertussen zorgen dj’s Sydney Ayven (14 uur), Tom Field (16 uur), Zeen & Myer (17 uur) en Anthony More (19 uur) voor de nodige muziek.

Het is opnieuw Dorpsdag in Brasschaat2

De eenvoudigste, veiligste en milieuvriendelijkste manier om naar Dorpsdag te komen is te voet of met de fiets. Aan alle belangrijke ingangen zijn fietsparkings voorzien. Wie met de wagen komt, maakt best gebruik van de parkings in het gemeentepark. Doorgaand verkeer volgt de aangeduide omleidingen.

Meer info www.facebook.com/dorpsdagbrasschaat

Foto’s: © MLH

MLH

Facebook25
Twitter
Follow Me
Tweet