Laatste nieuws:
Heropening dienstencentrum 't Bruggeske

Heropening dienstencentrum ‘t Bruggeske

De cafetaria en het restaurant openen vanaf 9 juni de deuren. Je kan er ook opnieuw terecht voor enkele activiteiten.

Dienstencentrum ‘t Bruggeske

cafetaria
De cafetaria is elke weekdag open van 10.00 uur tot 16.30 uur.

restaurant
In het restaurant wordt er gewerkt met twee shiften: van 11.30 tot 12.45 uur en van 13.00 tot 14.15 uur, mét bediening aan tafel. Er zijn 36 plaatsen per shift om voldoende sociale afstand voor bezoekers te garanderen. Indien de eerste shift volzet is, wordt verwezen naar de tweede shift. Je mag met maximaal vier personen aan één tafel zitten. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en het rondlopen (maar dus niet als je aan tafel zit). Er werd ook een extra uitgang gecreëerd, zodat niet iedereen door dezelfde deur binnen- en buitengaat. Een plaatsje in het restaurant reserveren, doe je per mail of telefonisch. De maaltijden worden via een factuur verrekend, om wachtrijen aan het onthaal te vermijden. Er wordt gevraagd zoveel mogelijk te betalen met Bancontact.

activiteiten
Volgende activiteiten vinden opnieuw plaats:
-badminton Putte en Kapellen
-creatief atelier
-Engelse les
-fun with songs
-fietsen
-Franse cultuur
-kantklossen
-naaiatelier
-schilderlessen
-Spaanse les
-stoelturnen
-yoga
-Tai Chi
-voetreflexologie
-wandelen
-zomerturnen

Wil je meer informatie over deze activiteiten? Dan kan je bellen naar 03 660 68 20 of mailen naar bruggeske@kapellen.be.

’t Ertbrandje

Het restaurant in ’t Ertbrandje blijft voorlopig gesloten. Trouwens, ook de maaltijden-aan-huis worden nog steeds georganiseerd. Meer info te verkrijgen in dienstencentrum ’t Bruggeske. De gedeeltelijke heropstart van ‘t Bruggeske is onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay