Laatste nieuws:
Heraanleg C. Pallemansstraat (update)

Heraanleg C. Pallemansstraat (update)

Een deel van de Christiaan Pallemansstraat wordt sinds 1 augustus heraangelegd. Fase 2 kon vroeger starten dan gepland: op woensdag 23 augustus.
De gemeente Kapellen investeert in de Christiaan Pallemansstraat in nieuwe voet- en fietspaden tussen de Pastoor Vandenhoudtstraat en de Sparrenlaan. Ook de parkeerstroken worden in een nieuw kleedje gestoken en de rijbaan krijgt een nieuw laagje asfalt.

De wegenwerken starten op dinsdag 1 augustus 2017 en worden in verschillende fasen uitgevoerd. Tijdens de werken wordt een omleiding voorzien. Tijdens fase 2 is verkeer in de richting van het centrum wel mogelijk.

planning
fase 1
periode: dinsdag 1 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2017
wat: heraanleg van het gedeelte vanaf Pastoor Vandenhoudtstraat tot aan Koolkaai. Beide kruispunten zitten mee in de werfzone en zijn bijgevolg afgesloten voor het verkeer.
hinder: geen doorgang mogelijk, de volledige rijbaan wordt afgesloten voor het verkeer

fase 2
periode: woensdag 23 augustus tot en met vrijdag 27 oktober 2017
wat: heraanleg van het gedeelte vanaf Koolkaai tot aan Sparrenlaan
hinder: gefaseerde uitvoering van de werken langs de even of oneven zijde, eenrichtingsverkeer met toegelaten rijrichting naar het centrum. De kruispunten Van Vredenburchlaan – Christiaan Pallemansstraat en Rode-Kruislaan – Christiaan Pallemansstraat zijn onderbroken voor het verkeer.
De kruispunten Koolkaai – Christiaan Pallemansstraat en Pastoor Vandenhoudtstraat – Christiaan Pallemansstraat zijn toegankelijk voor het verkeer vanaf vrijdag 1 september 2017.

fase 3
periode: maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november 2017
wat: affrezen en overlagen van de bestaande rijbaan tussen Pastoor Vandenhoudtstraat en Sparrenlaan.
hinder: geen doorgang mogelijk, de volledige rijbaan tussen de Pastoor Vandenhoudtstraat en Sparrenlaan is tijdens werken afgesloten
bereikbaarheid woningen
Bewoners binnen de werfzone kunnen hun woning tijdens de werken altijd te voet bereiken. Je wagen kan je parkeren aan parking Sporthal, aan de Koolkaai of op de parking van het Beukenhof wanneer deze niet in de werfzone ligt.

huisvuilophaling
De huisvuilophaling gebeurt tijdens de werkzaamheden volgens de normale planning. Aan de bewoners die in de werfzone wonen, wordt gevraagd om huisvuilzakken, containers en oud papier buiten de werfzone te plaatsen.

openbaar vervoer
Tijdens de werken zal de halte aan het zwembad niet worden bediend. Dit geldt voor beide rijrichtingen voor de periode van 1 augustus tot en met 3 november 2017. De bussen zullen via een verkorte route via de ovonde rijden en de halte aan het Dorpsplein als eindhalte hanteren. Gedetailleerde informatie hierover vind je terug op www.delijn.be.

Indien je nog vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met de balie Ruimte & Wonen via 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be.

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us