Laatste nieuws:
Heidelandrally levert dikke cheque op

Heidelandrally levert dikke cheque op

Rotaryclub Antwerpen – Heideland organiseerde zondag de tweede editie van zijn Heidelandrally. Dit jaar ging de tocht, waaraan zestig team deelnamen, grotendeels doorheen Zeeland. De opbrengst van dit evenement ging naar de sociale doelen die de Rotaryclub steunt. Na de prijsuitreiking in de Mastenhoeve in Kapellen deelden rallycoördinator Paul Crepain en clubvoorzitter Joris Breugelmans mee dat dank zij deze Heidelandrally niet minder dan 25.000 euro naar diverse sociale doelen mag gaat. De organisatie U/TURN kreeg alvast een cheque van 12.000 euro.

Aanvaarding en revalidatie

U/TURN organiseert avontuurlijke tochten voor mensen met een beperking, in binnen- en buitenland. Begeleid door vrijwilligers (die hun reis zelf betalen), verleggen de deelnemers hun grenzen. Ondanks hun beperking doen ze dingen die ze voorheen nooit voor mogelijk achtten. Via aanvaarding en revalidatie toont U/TURN hen zo een weg naar betere (her)integratie in de samenleving. Met de bijdrage van de club kan U/TURN nu een nieuwe alle-terrein-rolwagen aankopen.

Op de foto: Eric De Corte en Joris Breugelmans van Rotary Antwerpen – Heideland samen met Julie Dierckx en Hilde Bruyninckx van U/TURN

MLH

Foto: © Rotary Antwerpen-Heideland

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen