Laatste nieuws:
Heidelandrally brengt veel centen op

Heidelandrally brengt veel centen op

Rotaryclub Antwerpen-Heideland organiseerde onlangs de eerste editie van de Heidelandrally. Zowel oldtimers als jongere voertuigen konden aan deze rally deelnemen.
‘Dit wordt een blijver’

Aan de hand van een fraai uitgewerkt roadbook en zonder GPS maakten de 45 deelnemende voertuigen en hun passagiers een tocht van ruim 180 km dwars door de Kempen. Onderweg werden de nodige vragen en puzzels opgelost. Snelheid speelde geen rol om het eindresultaat te bepalen. Bij aankomst aan de Mastenhoeve in Kapellen hadden de deelnemers alle lof voor de goede organisatie van de eerste editie van de Heidelandrally. “Dit wordt een blijver!” vertelde een tevreden coördinator Paul Crépain van Rotary Heideland na afloop.

Heidelandrally brengt veel centen op2

Sociale projecten

Met de opbrengst van deze rally steunt de club een aantal sociale projecten. Tijdens de afsluitende barbecue ontvingen vertegenwoordigers van ‘Het Huis’, een project dat neutrale bezoekruimte aanbiedt voor ouders, grootouders en hun (klein)kinderen die verwikkeld zijn in een (v)echtscheiding en van het ontwikkelingsproject ‘Sasel’ in El Zaite (El Salvador) elk een cheque van € 7000.

Foto’s: © Rotary Antwerpen-Heideland / Robbie Breugelmans

MLH

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet