Laatste nieuws:
Heide krijgt gloednieuwe ALDI

Heide krijgt gloednieuwe ALDI

De ALDI-winkel in Kalmthout aan het Willy Vandersteenplein sluit vanaf zaterdagavond 7 januari de deuren in kader van vernieuwings- en uitbreidingswerken. De winkel zal volledig afgebroken en opnieuw gebouwd worden op dezelfde locatie.

Heide krijgt gloednieuwe ALDI2

Energie-efficiëntie en de duurzaamheid

De nieuwe winkel zal met +/- 1.250m² bijna dubbel zo groot zijn als de huidige van +/- 700m². Om dit mogelijk te maken zullen er in de diepte uitgebreid worden op een achterliggend terrein. Tijdens de verbouwingen zal er ook extra aandacht uitgaan naar de energie-efficiëntie en de duurzaamheid van de winkel. Zo zal er onder meer een warmterecuperatie- en regenwaterrecuperatiesysteem geïnstalleerd worden en zal de koeling verzorgd worden door een duurzamere CO2-koeling.

Groeiend assortiment

ALDI is al sinds 2007 aanwezig in Kalmthout. In 2019 werd een beperkte renovatie gedaan van de winkelinrichting. Ondertussen beantwoordt de winkel niet langer aan de verwachtingen. Hij is te klein geworden voor het groeiende assortiment, met momenteel 1.600 producten in vast assortiment. Daarnaast is het versaanbod de laatste jaren ook fors toegenomen. De extra ruimte moet daarnaast ook het winkelcomfort van de klant verhogen, dankzij bredere winkelgangen voor een vlottere circulatie in de winkel.

Fietsparkeerplaatsen fors uitgebreid

Het aantal fietsparkeerplaatsen voor klanten zal fors uitgebreid worden. De loskade in de vernieuwde winkel zal zich inpandig bevinden.

Vernieuwde winkelinrichting met nadruk op vers

De nadruk van de nieuwe winkelinrichting zal dan ook duidelijk op verse producten liggen. De laatste jaren heeft ALDI sterk geïnvesteerd in een groeiend en kwalitatief versaanbod. In de vernieuwde winkelinrichting krijgt het versassortiment voortaan een prominente plaats vooraan in de winkel: een heuse versmarktbeleving voor de klant!

Winkelen nog eenvoudiger

Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje van veel klanten. Met de nieuwe winkelinrichting maakt ALDI het winkelen nog eenvoudiger. Door onmiddellijk vooraan de winkel verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis en vers bereide gerechten aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De bake-off-afdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties en tijdelijke acties komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke non-foodaanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

Opening gloednieuwe winkel

De opening van de gloednieuwe winkel staat gepland in de zomer van dit jaar. In de tussentijd kunnen de klanten terecht in naburige ALDI-winkels in Essen, Wuustwezel en Kapellen.

Foto en afbeelding: ALDI België

Facebook376
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen