Laatste nieuws:

Heb jij mijn lieve Floki gezien?

Floki is het kattenkindje van Connie Corsloot, haar kleine ‘soulmate’. Floki ging op 24 oktober, zoals elke dag, in de tuin wandelen, maar kwam niet meer terug.

Ik wist dat het foute boel was

“Floki is mijn maatje, mijn poezenkind, die me met één blik begrijpt”, vertelt een verdrietige Connie. “Toen hij na een paar uur nog niet terug was, wist ik dat het foute boel was. Sindsdien ben ik elke dag aan het zoeken en roepen, maar tot zover zonder resultaat. Floki is een gecastreerde, gechipte kater, heeft ros, halflang haar en mankt. Ik ben heel erg ongerust over wat er gebeurd zou kunnen zijn. Er zijn dierenbeulen actief, die katten en honden stelen voor de verkoop. Of nog erger, ze ver van huis uit de auto gooien of ze dood rond een boom draperen. Dit maakt me allemaal heel erg angstig.”

Heb jij mijn lieve Floki gezien2

Kijk alsjeblieft overal in, onder en achter

“Misschien is hij ergens opgesloten geraakt of verloren gelopen en verstopt hij zich ergens. Of nog erger: ligt hij ergens gewond. Hij woont in de Heidestraat-Zuid in Kapellen en mijn vraag is of iedereen die dit leest dringend en regelmatig overal in, achter en onder te kijken. In de tuin, eventueel tuinhuis, tussen de struiken, in de garage, kelders en keldergaten, verluchting, alle plekken waar een kat zich maar kan verstoppen. Kijk ook op plaatsen waar je niet veel komt, in dozen, meubels, materiaal, … Misschien zijn er buren langere tijd weg of is er een leegstaande woning, let alsjeblieft mee op. Misschien hoor je hem in een tuin of bij een raam. Ik mis hem zo ontzettend en maak me vreselijke zorgen!”

Heb jij mijn lieve Floki gezien3

Heb jij Floki gezien of weet je misschien iets, bel dan alsjeblieft Connie Corsloot op nummer 0477/18.14.72

NN

Facebook213
Facebook
Twitter