Laatste nieuws:
Halloween in Kapellen

Halloween in Kapellen

Na een verplichte Coronapauze van twee jaar organiseert handelaarsvereniging BELEEF!Kapellen voor de vierde keer het Halloween-event.

Zaterdag 29 oktober kunnen kinderen tussen 14 en 17 uur, aan de hand van het ‘Trick or Treat’- ganzenbord, verkleed op pad langs de winkels in Promenade en de Kapelse handelaars om een snoepje op te halen. Starten doe je in Shopping Promenade t.h.v. de Carrefour. Vanaf 16 uur is het Dorpsplein ‘the place to be’. Daar vind je een heus spookslot, het pumpkin-springkasteel, de spinrodeo, bungee trampolines, … Ondertussen is er doorlopend volop animatie en zijn er talrijke kraampjes, attracties, optredens en food trucks.

Halloween in Kapellen2

Griezelmodeshow

Vanaf 17 uur kan je op het Dorpsplein genieten van een griezelmodeshow. Wie zijn griezeligste Halloweenoutfit wil tonen op de catwalk schrijft zich vooraf in via www.beleefhalloween.be. Er zijn vijf leeftijdscategorieën voor kinderen en één voor volwassenen. Elke deelnemer krijgt een leuke prijs en de knapste creaties mogen gratis naar Bobbejaanland. Nadien (vanaf 18.30 uur) is het showtime met acts van verschillende dansscholen. Om 22 uur sluit Annelies Van Gastel met haar band B&A deze editie van BELEEF!Halloween af met een concert.

Griezeltocht

Tussen 18.30 en 22.00 uur kan je deelnemen aan een griezeltocht. Het thema van dit jaar is ‘Back to the roots’: terug naar de oorspronkelijke Keltische traditie die meer dan 2000 jaar geleden in Ierland ontstond om de overgang van de zomer naar de winter te vieren. Tijdens de griezeltocht zullen Kapelse gidsen je vertellen over de duistere geschiedenis van Stingy Jack, zijn relatie met de duivel en de oorsprong van de uitgeholde pompoen. De tocht voert je dit jaar naar het Nelson Mandela parkje aan het Marktplein waar de Kapelse jeugdbewegingen je de daver op het lijf jagen. Deelnemen aan de tocht kost € 7,5. Je krijgt naast de griezelmomenten ook een leuke verrassing en een tasje soep tijdens de wandeling cadeau.

Het ganse programma kan je nalezen op www.beleefhalloween.be. Op die site kan je ook tickets bestellen voor de wandeling en je inschrijven voor de modeshow.

MLH

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet