Laatste nieuws:
GSK volharding bestaat 50 jaar

GSK volharding bestaat 50 jaar

Beste leden, lesgevers, dorpsgenoten, verzamelaars,

Dit jaar bestaan wij van GSK volharding, ondertussen 2 The Point Gym and Dance 50 jaar. Dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan. We vieren dit met verschillende leuke opdrachten en evenementen. Het maken van een stickerboek, zo gek konden wij het vorige zomer niet bedenken. Ondertussen heeft Carrefour dit voor ons toch mogelijk gemaakt waarvoor wij enorm dankbaar zijn.

50 jaar, de tijd is voorbij gevlogen

De originele leden van toen, zijn ondertussen misschien al grootouders van de huidige leden. Dat maakt onze vereniging zo speciaal het zijn geen leden, maar familieleden! De vereniging is gegroeid van een kleine groep mannen die gingen sporten, naar de vrouwen die dan ook wilden meedoen. Kinderen die kwamen sporten in de zaal van Concordia, de binnenkoer van de jongensschool, de turnzalen van Mater Dei en Klim Op, en nu ook onze nieuwe fantastische polyvalente zaal van sporthal Koch.

We spelen, we sporten, we dansen, we bewegen iedereen kan bij ons terecht. Een radslag, een koprol, een chasée en pivolte, alles van dit alles kan je bij ons leren.

Wij van het bestuur, het allereerste, het huidige, alle bestuursleden daartussen, en alle bestuursleden van de toekomst, wij zijn trots.
Trots op onze lesgevers voor al hun inzet, tijdens de lessen en daarrond.
Trots op onze leden, dat jullie altijd zo enthousiast komen opdagen en deelnemen.
Trots dat wij jullie allemaal mogen helpen om ons dorp, het echte dorpsgevoel te geven.

Bedankt want zonder jullie zouden ook wij van het bestuur, geen deel kunnen uitmaken van deze prachtvereniging.

Veel plezier bij het verzamelen!

Namens alle leden van het bestuur vanaf 1969 tot nu.

Facebook19
Facebook
Twitter
Visit Us