Laatste nieuws:
Grootschalig energiezuinig woonproject in Gooreind

Grootschalig energiezuinig woonproject in Gooreind

In mei start in Gooreind (Wuustwezel) de bouw van ‘Goorbos’, een grootschalig energiezuinig woonproject. Op de hoek van de Goorbosstraat en de Oude Baan komen 20 luxe-appartementen en 13 eengezinswoningen. “Dit is het laatste grootschalige bouwproject dat mogelijk is op Gooreind”, zegt makelaar Stefaan Janssens van vastgoed Janssen en Janssen. “Op zondag 22 januari is iedereen welkom in het Schoolhuis om de plannen en de maquette te bekijken.”

Grootschalig energiezuinig woonproject in Gooreind3

Uniek project

“De site op de hoek van de Goorbosstraat en de Oude Baan leent zich perfect om dit project te realiseren. Nergens anders in Gooreind heb je nog ruimte om zo’n grootschalige ontwikkeling te doen. Naast de in-en uitrit voor wagens komt er ook een fietspad naar de Testersdreef. Steen Vastgoed kocht de gronden en bouwt het project. Met Janssen en Janssen verkopen we de appartementen en de eengezinswoningen. De manier van samenwonen, rond één grote gemeenschappelijke tuin als groene oase van rust, maakt van Goorbos een uniek woonproject.”

Appartement of woning

“Rond die gemeenschappelijke tuin bouwt Steen Vastgoed 20 luxeappartementen, verdeeld in twee blokken van tien”, gaat Stefaan Janssens. verder “De 13 eengezinswoningen staan per drie, vier of zes bij elkaar gegroepeerd. Alle appartementen en woningen hebben een eigen terras. In de ondergrondse parkeerkelder zijn er 45 plaatsen en infrastructuur om elektrische wagens op te laden. Er komen ook 11 gesloten garageboxen en meer dan voldoende bergingen.”

Grootschalig energiezuinig woonproject in Gooreind2

Heel energiezuinig

“Vandaag de dag is het vereist om energiezuinig te bouwen, maar in dit project gaan we daar erg ver in. Elk appartement en elke woning is voorzien van een warmtepomp en aangesloten op fotovoltaïsche zonnepanelen. Dat in combinatie met doorgedreven isolatie en andere energiezuinige technieken zorgt dat we een E-peil van 20 bekomen. Daardoor krijgen de appartementen en de woningen ook het BEN-label, Bijna Energie Neutraal. Toekomstige bewoners krijgen heel wat inspraak in de afwerking. Hoe sneller kopers intekenen, hoe meer er nog mogelijk is om te kiezen in afwerking”, legt Stefaan Janssens uit.

Plannen inkijken

“In het nabijgelegen Schoolhuis aan de Theo Verellenlaan 88 in Gooreind stellen we op zondag 22 januari tussen 14u en 17u project Goorbos voor. Iedereen is welkom om plannen en lastenboeken in te kijken en vragen te stellen over het project. Er staat ook een maquette die na de voorstelling op ons kantoor zal staan. De prijzen variëren tussen 310.000 en 510.000 euro omdat we kiezen voor luxueus wonen in een uniek kader”, besluit Stefaan Janssens van vastgoed Janssen en Janssen.

Meer info en inschrijven voor de projectvoorstelling: michelle@janssenenjanssen.be

Stijn By Me

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen