Laatste nieuws:
Retapstore - Hervulbare kraanwater waterflessen voor thuis en onderweg - Voor particulieren en bedrijven - Kortingsactie Noordernieuws - juli 2018
Groepsaankoop zonnepanelen inschrijven tot en met 8 augustus

Groepsaankoop zonnepanelen: inschrijven tot en met 8 augustus

Zijn zonnepanelen nog interessant nu er geen subsidies meer zijn en je moet betalen om elektriciteit op het net te plaatsen? Zeker, want de prijs van zonnepanelen is sterk gedaald en ook de elektriciteitsprijs is opnieuw gestegen.
De provincie wil met deze groepsaankoop haar inwoners maximaal ondersteunen om toch in groene elektriciteit te investeren.

Begeleiding van A tot Z
De provincie biedt een totale begeleiding gedurende het project: aanvraag van offerte, opmaak van een persoonlijk voorstel, bespreking van je dossier, installatie bij je thuis, keuring en aanmelding van de installatie en het bewaken van een goede werking van de installatie.

Op 10 jaar terugverdiend
Plaats je nu zonnepanelen, dan zijn deze na ongeveer 10 jaar terugverdiend. Nadien kan je nog zeker 15 jaar genieten van je zelf opgewekte groene elektriciteit, bovendien betaal je minder of geen elektriciteit aan je leverancier en help je mee aan een beter milieu door zelf elektriciteit op te wekken.

Inschrijven?
Inschrijven doe je van 30 mei tot en met 8 augustus 2017 via de website www.samengaanwegroener.be.

Gratis infonummer: 0800 26 177

Bron en foto: gemeente Essen

JH

Facebook23
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us