Laatste nieuws:
Groepsaankoop groene stroom

Groepsaankoop groene stroom

Wuustwezel neemt voor de achtste keer deel aan de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Antwerpen. Zo wordt overstappen van energieleverancier eenvoudig. Je kan je online inschrijven of via het gemeentehuis. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag een steentje bij tot een beter milieu!

Inschrijven
De leveringscontracten voor energie via de samenaankoop hebben een looptijd van één jaar. Als je vorig jaar deelnam, moet je je dit jaar opnieuw inschrijven om deel te nemen! Bij een groepsaankoop verenigen zo veel mogelijk gebruikers zich om een goedkopere prijs te krijgen. Tot en met 10 oktober 2017 kan je je inschrijven via de website www.samengaanwegroener.be.

De inschrijving is gratis en volledig vrijblijvend. Op 11 oktober is er een online veiling, waarbij energieleveranciers kunnen bieden. Uiterlijk 27 oktober krijg je dan een e-mail of brief met het resultaat van de veiling. Via dat persoonlijk voorstel krijg je een zicht op hoeveel je kan besparen. Je kunt dan tot 27 november 2017 beslissen of je wilt ingaan op het aanbod van de leverancier.

Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan tot en met 10 oktober 2017.

Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt onze duurzaamheidsambtenaar je graag verder. Dit kan tijdens de hele inschrijvingsperiode van 9u – 12u of anders op afspraak. Breng zeker je laatste, volledige jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.

Meer info
duurzaam@wuustwezel.be, 03 690 46 37 of www.samengaanwegroener.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us