Laatste nieuws:
Gratis kajakken bij de Schotense Kajak Klub

Gratis kajakken bij de Schotense Kajak Klub

De opendeurdag van de Schotense Kajak Klub (S.K.K.) valt dit jaar op zondag 27 mei. Van 10 tot 17 uur staan onze deuren wagenwijd open. Als je 25 meter kan zwemmen krijg je de gelegenheid gratis te kajakken, kanoën, en stand-up-board paddling. Meer nog, je krijgt gratis een eerste kajakles. Foto’s, film en diapresentaties geven alle facetten van de kajaksport weer, zo leer je snel een deel bij over deze vormen van watersport. Je kan oud en nieuw materiaal kan bewonderen in de twee botenloodsen.

De leden van de club staan paraat om al je vragen over kajak- en kanovaren te beantwoorden. Dit jaar staan er ook nog twee cursussen voor beginners op het programma, de cursussen gaan altijd door op woensdagavond. Van 19.30 tot 21.00 uur staan ervaren instructeurs voor je klaar.

De data zijn:
Cursus 1: 13 juni, 20 juni en 27 juni
Cursus 2: 22 augustus, 29 augustus en 5 september
Meer info over de cursus krijg je op de opendeurdag zelf.

Maak dus zeker gebruik van deze unieke kans om deze vaardigheid aan te leren. Je kan alles lezen over de cursussen en inschrijven is o.a. mogelijk via de website:
www.skk.be → Start2Kayak? → Kajakcursus
Durvers kunnen de hype uit de USA uitproberen, namelijk het stand-up paddling. Neem voor de veiligheid wel reservekledij mee, het kan er nat aan toe gaan! (Omkleden kan je in onze kleedkamers). Eten en drinken zijn ter plekke verkrijgbaar en er is plaats genoeg op het terras om iedereen een aangenaam plekje te bieden.

Verdere info en het dagprogramma kan je ook vinden op
www.skk.be → Start2kajak? → Opendeurdag
Een route naar de club kan je zelf bepalen op
www.skk.be → Contact → Routebeschrijving
Heb je er zin in gekregen? Kom dan met het hele gezin, vrienden en kennissen naar de Botermelkdijk 280a te Schoten op zondag 27 mei van 10.00 tot 17.00 uur.
GRAAG TOT DAN…

Bron en foto: Schotense Kajak Club

Facebook7
Facebook
Twitter
Visit Us