Laatste nieuws:
Gratis infopunt voor personen met mobiliteitsprobleem

Gratis infopunt voor personen met mobiliteitsprobleem

In de provincie Antwerpen is er een Mobiliteitscentrale Aangepast Vervoer (MAV) voor personen die zich omwille van ziekte, ouderdom of een beperking moeilijk kunnen verplaatsen.
Voor sommige personen is zichzelf verplaatsen niet vanzelfsprekend omwille van een ziekte, ouderdom of beperking. Elke persoon met een mobiliteitsprobleem kan terecht bij de MAV van de provincie Antwerpen voor informatie of advies op maat.

Hoe werkt het?
Een medewerker gaat met de vraag aan de slag. Hij of zij bekijkt welke vervoersaanbieders een oplossing kunnen bieden. Er wordt zowel naar het openbaar vervoer (trein, bus, …), naar vervoerders met aangepaste liftbussen, als naar vrijwilligerswerkingen (zoals de Minder Mobielen Centrale) gekeken. Op basis hiervan geeft hij of zij advies.

Infopunt
Wie nood heeft aan informatie of advies op maat kan gratis telefoneren naar het infopunt op 0800 32 732. Het infopunt is elke werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. De MAV geeft ook advies via mav@provincieantwerpen.be. Meer info via www.provincieantwerpen.be of www.mav.info.

Bron en foto: gemeente Essen JV

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us