Laatste nieuws:
Gratis feestbussen met oudjaar

Gratis feestbussen met oudjaar

Tijdens oudejaarsnacht rijden er opnieuw speciale feestbussen van De Lijn om alle feestvierders veilig te vervoeren. Lokaal bestuur Wuustwezel stelt ook dit jaar de tickets gratis ter beschikking.

Net als vorig jaar wordt het Oudejaarsnachtbiljet enkel via SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis om je biljet op te halen. Wie een gratis ticket wil, moet zich alleen even registreren via de website. Voor Wuustwezel volgen de feestbussen de route van buslijn 640, dus via Brasschaat naar Antwerpen en terug. Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je hier via www.delijn.be/oudjaar en in de bijlage hieronder.

Update: Alles onder voorbehoud van de maatregelen. De registratie is nog niet actief! We adviseren om nog een paar dagen af te wachten.

Instructies

Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw SMS Oudjaar ticket. Je kan tot maximum vier gezinsleden registreren onder één GSM-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt, elke reiziger dient namelijk over een geldig vervoerbewijs te beschikken. Het SMS ticket is geldig van 31 december 2021 om 18 uur tot 1 januari 2022 23.59 uur. In die periode mag je zoveel verplaatsingen maken als je wil. Je activeert je ticket door EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt. Per SMS ticket wordt er 0,15 euro aangerekend door je provider. Als je niet wil registreren, kan je voor 4 euro een SMS ticket kopen door EVENT te sturen naar 4884 (+0,15 euro providerkost). Tenslotte kan je ook in de Lijnwinkels terecht om een Oudejaarsnachtbiljet aan te kopen.

Op oudejaarsavond zelf nog vragen over jouw rit? Dan kan je tot 4 uur ’s nachts De Lijn contacteren via Facebook, Twitter of Instagram.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet