Laatste nieuws:
Gooreinds Tuinfeest in teken van ridders!

Gooreinds Tuinfeest in teken van ridders!

Aanstaande zondag 24 juni is het weer zover! Gooreind maakt zich op om de zomer feestelijk in te zetten. Het wordt een dag vol leuke activiteiten, met spannende kinderanimatie, eersteklas entertainment en foodtrucks met lekkers.

Het Kerkplein, de Theo Verellenlaan en Pastorietuin worden gedurende de festiviteiten verkeersvrij gemaakt om optimaal te kunnen genieten. De dag begint met een fietstoertocht voor de sportievelingen onder ons. Er zal ook een feelgood markt zijn, waar creatievelingen hun creaties ten toon kunnen stellen. Daarnaast brengen we een vol en gevarieerd programma, waarbij iedereen, van jong tot oud, leuke dingen kan doen en zien.

Om 11:00 begint Eigengemerkt. Dit is een markt waar mensen hun eigengemaakte producten aanbieden. De markt wordt omgeschreven als feelgood market, omdat de organisatie standen zoekt waarvan ze zelf een leuk gevoel krijgen. Op deze markt brengen een aantal groepjes akoestische muziek, zoals Knowledge, Sing Song Sally, Tegen Beter Weten In en Turf.

Om 14:00 wordt het tuinfeest feestelijk geopend door de drumband van Harmonie Concordia, waarna het jeugdorkest het beste van zichzelf laat horen.

Voor de kinderen zorgen we dit jaar voor animatie in een ridderthema. Ortus Phoenix komt een echt middeleeuws kamp wegzetten. De riddershow begint om 15:00 met een theatervoorstelling over hoe je een ridder kan worden. Er is een springkasteel en een initiatie kruisboogschieten door de Sint Sebastiaan gilde. Daarbij organiseert de Gezinsbond volksspelen.

16:00 presenteren de mensen van VAAF man een humoristische mengeling van Oostenrijkse Jodelsongs en Vlaamse en Nederlandse klassiekers.

Pink Cadillac brengt ons om 18:00 met rock & roll hits terug naar de jaren 50 en 60.

Om 20:00 hebben we als afsluiter de Audioshakers, die dancehits brengen van technotronic tot Avicii.

Dit gehele festival word je volledig gratis aangeboden. Honger en dorst zal er niet geleden worden, want er is een foodtruckstreet met hamburgers, vishapjes, wraps, pannenkoeken en ijs.

Meer informatie vind je op onze facebookpagina’s: https://www.facebook.com/Eigengemerkt en
https://www.facebook.com/Tuinfeest-Gooreind-755346447876451/

Facebook21
Facebook
Twitter
Visit Us