Laatste nieuws:
Gooreind Kermis op zondag 13 en maandag 14 juni

Gooreind Kermis op zondag 13 en maandag 14 juni

Wuustwezel maakt zich op voor het eerste grote evenement in lange tijd. Op zondag 13 en maandag 14 juni strijken de foorkramers neer rond de kerk van Gooreind, op het kerkplein en omliggende straten.

Maatregelen voor optimale omstandigheden

Uiteraard zijn de attracties een feest voor groot en klein. Toch zijn er een aantal maatregelen genomen om dit evenement in optimale omstandigheden te laten verlopen.
-Zondag begint de kermis al om 12 uur om de drukte zoveel mogelijk te spreiden.
-Op het hele kermisterrein wordt een looprichting aangeduid.
-Naast de algemene afstand- en hygiënemaatregelen, moet iedereen vanaf 10 jaar een mondmasker dragen.
-Je kan de kermis bezoeken in groepjes van 4, tenzij de eigen gezinsbubbel groter is.

Wees verstandig en vermijd de drukke piekmomenten. Vorige jaren was de grootste drukte op zondag tussen 15 en 18u en op maandag van 16 uur tot 20 uur. Deze momenten kan je dus best vermijden.

Na de kermis kan je eventueel nog iets gaan drinken op het terras van een van de omliggende horecazaken. Kermis en horeca sluiten om 22 uur. In tegenstelling tot vorige jaren zal er geen groot terras zijn van Gooreind VV en ook de andere horecazaken zullen het terras eerder klein opvatten.

Maak van de kermis voor iedereen een groot feest en gebruik je gezond verstand. Doe dit om de kinderen te plezieren en zorg er mee voor dat dit op een veilige manier kan doorgaan.

Meer info
Dienst vrije tijd – 03 690 46 79 – vrijetijd@wuustwezel.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay