Laatste nieuws:
doe-een-gooi-naar-glorie-op-de-intergemeentelijke-rock-rally-kamp-noord

Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rock rally Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. In 2016 gaven de DJ’s het beste van zichzelf. De hoofdprijs was een optreden op Tomorrowland. 2017 wordt terug het jaar van de live muziek en de bands.
Daarom gaan we op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. Volgende bands speelden ooit de finale van Kamp Noord: Geppetto & The Whales, Equal Idiots, The Protrait, Nevada Fellow, Humble Flirt, Garbage Dreams, Black Leather jacket …

Daarna stonden ze op Pukkelpop en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA, wonnen ze StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden ze in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden ze verschillende radiohits. Verder is het je ongetwijfeld niet ontgaan dat deze bands de afgelopen jaren op zowat elk festival in de buurt hebben opgetreden … Niet dat het één per se met het ander te maken heeft.

Maximum gemiddelde leeftijd van 30 jaar

Zie jij het zitten om in hun voetsporen te treden? Surf dan als de bliksem naar www.kampnoord.be en schrijf je in. Het is wel noodzakelijk dat er iemand van de band zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Rijkevorsel, Stabroek of Wuustwezel. Andere voorwaarde is dat de gemiddelde leeftijd van de bandleden maximaal dertig jaar mag zijn.

Grote finale op 28 april
De organisatie distilleert een evenwichtige selectie van veertig bands uit de kandidaturen. Let op, de organisatie is heel ongeduldig en heeft het niet zo voor twijfelaars. Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. Maximaal veertig geselecteerde bands nemen het tegen elkaar op tijdens vier voorrondes, twee halve finales en één grote finale. Deze vinden plaats in de maanden februari, maart en april. De grote finale vindt plaats op 28 april 2017 en maakt deel uit van het project ‘Lokale Helden’. De geselecteerde bands en de locatie van de optredens worden op 20 januari 2017 bekend gemaakt op de website. Naast een royale prijzenpot van 1.300 euro kan je ook optredens winnen op lokale festivals en clubs.

Inschrijven ten laatste op 15 januari
Wie op dit moment het slijm uit zijn mond voelt druipen, kan zich kandidaat stellen door het inschrijfformulier en het deelnamereglement te downloaden via www.kampnoord.be. Dat stuur je ten laatste op 15 januari 2017 naar info@kampnoord.be. Elk genre is toegestaan: pop, rock, R&B, soul, hip hop, heavy metal, disco … De organisatie weet alles wel te pruimen. Voorwaarde is wel dat je in een live set van 20 minuten minstens drie eigen songs tot een goed einde weet te brengen. Je mag ook covers spelen. Je hoeft geen demo in te sturen om deel te nemen.

Info en inschrijvingen:
www.kampnoord.be en info@kampnoorde.be

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-goud-3b

JH

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us