Laatste nieuws:
'Goede Doelen Dag' in Kapellen

‘Goede Doelen Dag’ in Kapellen

Voor het eerst organiseert Lionsclub Antwerpen-Moerland op zaterdag 10 juni de ‘Lions Goede Doelen Dag’ vanaf 12 uur op het Dorpsplein in Kapellen. De club is actief in de regio Kapellen, Brasschaat, Wuustwezel, Kalmthout, Stabroek, …

Naast verschillende infostands van de verenigingen die de Lions steunen, is er animatie voor kinderen (o.a. springkasteel en grime) en in samenwerking met Ludentia Vrijetijdsdienst OLO-Rotonde VZW werd een goed gevuld entertainmentprogramma uitgewerkt. Op het podium treden de Ludentia Zangers op om 13 uur. Nadien zorgt DJ Stars voor animatie gevolgd om 15.30 uur door een optreden van De Vreemde Vogels, een inclusieve pop-rock-coverband van vijftien muzikanten en zangers. Dj Gert & Co mag de ‘Goede Doelen Dag’ afronden (tot 19 uur). Genieten kan doorlopend met een hapje en een drankje.

Kledingslag

Om fondsen te verwerven, organiseert Lions Antwerpen-Moerland dit jaar weer een ‘Kledinginzameling’ in de gemeente Kapellen. Voor het 24ste jaar op rij trekken op 10 juni vanaf 9.30 uur de leden van Lions doorheen de straten en halen zakken met oude kleding op. Wie wil kan ook zijn kleding kwijt in de loop van de voormiddag op het afgiftepunt ter hoogte van zaal Lux op het Marktplein in Kapellen. Met de opbrengst van deze inzamelactie steunt de club diverse goede doelen.

Goede doelen

Dit werkjaar wordt er € 36.000 verdeeld om de werking te steunen van Casa Callenta in Brasschaat, Moeders voor Moeders in Borgerhout, Coda Hospice in Wuustwezel, Meander in Kapellen, De Schelp in Brecht, De Tjalk in Antwerpen en 4Allions. Daarnaast organiseert en financiert Lions Antwerpen-Moerland jaarlijks een kerstmaaltijd voor 80 kansarmen en een Lentenamiddag waar meer dan 300 personen met een beperking dit jaar konden genieten van een optreden van Sam Gooris. De officiële overhandiging van de cheques zal gebeuren op het podium van de Goede Doelen Dag rond 15 uur.

MLH

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet