Laatste nieuws:
Gezocht: zangertjes voor ‘Radio Nieuwjaarkezoete’

Gezocht: zangertjes voor ‘Radio Nieuwjaarkezoete’

Dit jaar mogen zangertjes niet de straat op om te zingen. Om 2020 toch feestelijk af te sluiten zet de jeugdraad van Kalmthout, met technische ondersteuning van jeugdhuis Govio, een heuse oudjaarshow op poten: ‘Radio Nieuwjaarke Zoete’. Tijdens die show tonen we zangertjes die hun liedje zingen zodat iedereen kan meegenieten.

Je kan op voorhand – coronaproof – je liedje opnemen en insturen. Ook eindejaarswensen kan je op die manier veilig overbrengen. Wie gewoon de groetjes wil doen, kan die ook insturen.

Wil jij graag meedoen? Stuur dan jouw origineelste oudjaarliedje of je wensen op video (liggend beeld!) door via govio.be/nieuwjaarkezoete vóór zaterdag 26 december en maak deel uit van de show. Vraag ook je vrienden om hun liedje of wensen in te sturen. Zo kunnen jullie elkaar zien tijdens de uitzending.

Op 31 december kan je de show volgen van 10:00 tot 12:00. De livestream is gratis te bekijken op govio.be/nieuwjaarkezoete. Welke andere zangertjes herken jij nog in de uitzending? En komt jouw school of vereniging ook aan bod? Kom dat en nog véééél meer leuke nieuwtjes te weten in de show

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Noordernieuws.be

Facebook27
Facebook
Twitter