Laatste nieuws:
Gezellige zomeravonden in Kapels gemeentepark

Gezellige zomeravonden in Kapels gemeentepark

Ook deze zomer zullen er parkconcerten plaatsvinden in het gemeentepark Beaulieu in het centrum van Kapellen. De organisatie wordt door het gemeentebestuur niet meer in handen gegeven van Project Muzikaal BV, dat de voorbije jaren tekende voor de organisatie in Kapellen van hun concertreeks ‘Parkies’.

Evenementenbureau DBV

Kapellen neemt dit jaar het lokale evenementenbureau DBV onder de arm om samen gezellige zomeravonden te organiseren op 6, 13, 20 en 27 juli en eveneens op 3, 10 en 17 augustus. De lijst met optredende artiesten wordt later bekendgemaakt, terwijl in de volgende maanden ook de logistiek optimaal op punt gezet wordt zodat de catering op een vlottere manier verloopt dan vorig jaar.

Gezellige zomeravonden in Kapels gemeentepark

Zingen en vertellen

Op vrijdag 30 juni wordt alvast de zomer ‘ingezongen’ tijdens de zesde editie van ‘Kapellen Zingt’. Een dag later, op zaterdag 1 juli, kan je in het gemeentepark genieten van een nieuwe editie van ‘Film in het park’. Ook met ATV wordt door het gemeentebestuur weer samengewerkt voor een nieuwe editie van de ‘Zomervertellingen’. Op welke maandagavond in juli of augustus dit evenement zal doorgaan wordt later bepaald. Ook welke verteller dit jaar op het podium komt, wordt binnenkort duidelijk.

Gezellige zomeravonden in Kapels gemeentepark3

Startschot

Wie al meteen zijn agenda begint in te vullen, noteert best dat het officiële ‘startschot’ van de zomeractiviteiten in het gemeentepark gegeven wordt tijdens Pulptuur op zondag 25 juni. Pulptuur is een jaarlijks familiefestival dat al sinds 1996 bij de start van de zomervakantie plaatsvindt. De allerkleinsten, de puberende tieners, de mama’s, de papa’s en de grootouders: ze zakken elk jaar opnieuw allemaal in groten getale af naar het park van Kapellen.

MLH

Foto: © MLH

Facebook206
Twitter
Follow Me
Tweet