Laatste nieuws:
gezellige-kerstmarkt-in-gooreind

Gezellige kerstmarkt in Gooreind

Op zondag 18 december wordt de Theo Verellenlaan verkeersvrij gemaakt voor een grootse kerstmarkt. Ondernemers, handelaars en verenigingen stellen er van 13 tot 19 uur hun activiteiten voor. De organisatie is in handen van vereniging Los Hombres in samenwerking met het gemeentebestuur, project2990 en het kerstmarktcomité.

Met cultureel programma
Meer dan veertig standhouders bundelen hun krachten om een groot en gevarieerd aanbod aan te bieden. Er worden demonstraties, kinderanimatie en zoveel meer voorzien. Het culturele luik omvat optredens van o.a Jean Bosco Safari, Free as the wind, Kobra en De Notenkrakers. Voor de kinderen brengt Kip Van Troje de voorstelling “Poëtisch kapsalon” en uiteraard komt de Kerstman ook even langs.

Als je naar de kerstmarkt komt, spring dan ook even binnen in ’t Schoolhuis. Buurtschap De Pleintjes vergast je op een hapje, een drankje en enkele leuke kerststandjes.

Music for Life
Tijdens de kerstmarkt gaat er, in het kader van Music for Life van Studio Brussel, een actie door voor het goede doel. Bezoekers, deelnemers en ondernemers kunnen, in ruil voor een vrije donatie, een muzieknummer naar keuze aanvragen bij de infostand van Drobradio. Als goede doel werd dit jaar het Sociaal winkelpunt van Wuustwezel gekozen.

Kom langs en geniet van de gezellige en unieke kerstsfeer!

Meer info
dienst lokale economie – 03 690 46 13 – economie@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us