Gezellig marktje Puur Lokaal gaat terug van start

Gezellig marktje Puur Lokaal gaat terug van start

Op zondag 9 mei gaat Essen terug van start met Puur Lokaal, een gezellig marktje met biologische, eerlijke en streekeigen producten op het Heuvelplein. Op deze eerste editie van het jaar besteden we trouwens extra aandacht aan de Ecowijzer en World Fair Trade Day.

Ecowijzer

De Ecowijzer is een website die alle verkooppunten van lokale, biologische, eerlijke en duurzame producten groepeert. Omdat deze website een flinke update kreeg, wordt er een wedstrijd gelanceerd. Op Puur Lokaal kan je je deelnameformulier invullen en een foto posten en zo twee keer kans maken op een mooi gevuld Ecowijzerpakket.

World Fair Trade Day

Op World Fair Trade Day willen we de mensen die aan het begin van de productieketen staan oprecht bedanken en hun essentiële werk in de kijker zetten. Dat onze winkelrekken gevuld blijven, danken we immers aan de boeren dichtbij en veraf. Beantwoord de vraag, draai aan het rad en ga naar huis met een klein, lekker FairTradecadeautje!

Breng dus zeker een bezoekje aan deze markt. Met een aanbod van verzorgingsproducten, drank, juwelen, kaarsen, keramiek en héél veel lekkers vind je er trouwens (mocht het nodig zijn) last-minute ongetwijfeld nog een geschikt moederdagcadeautje.

Praktisch: Heuvelplein Essen van 10.00 to 14.00 uur

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook77
Facebook
Twitter