Laatste nieuws:
Gemeentebestuur verkoopt diverse materialen
Gemeentebestuur verkoopt diverse materialen

Gemeentebestuur verkoopt diverse materialen

Het gemeentebestuur van Wuustwezel gaat over tot de verkoop van een 29-tal fietsen, 5 houten opbergkisten, 7 tentoonstellingstafels, 9 oude schoolbanken (retro) en 5 glazen tentoonstellingskasten. De verkoop hiervan gebeurt bij opbod op zaterdag 28 mei vanaf 10 uur in het gemeentemagazijn, Slijkstraat 5.

Daarnaast verkoopt het gemeentebestuur ook een professionele frontmaaier, een Fiat Ducato en oude lijnbus van Van Hool via 2dehands.be

De te koop aangeboden materialen worden verkocht in de staat waarin zij zich bevinden. U kunt de te koop aangeboden waren (behalve de materialen die verkocht worden via 2dehands.be) bezichtigen in het gemeentemagazijn op 24, 25 en 26 mei, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Enkel aanwezige personen kunnen een bod uitbrengen. De koopsom dient onmiddellijk betaald te worden aan de financieel beheerder.

Verkoopsvoorwaarden
Elke koper mag maximum vijf fietsen aankopen. De aangekochte fietsen en andere materialen moeten onmiddellijk meegenomen worden. De organisatie kan beslissen om de verkoop van loten in te houden.

Meer info
Dienst communicatie – 03 690 46 20 – info@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us