Geen treinverkeer tijdens de weekends in oktober en op 5 & 6 november

Geen treinverkeer tijdens de weekends in oktober en op 5 & 6 november

De NMBS voert in oktober tijdens de weekends en ook op 5 & 6 november werken uit aan de spoorlijn tussen Essen en Antwerpen.

Tijdens de weekends in oktober en op 5 & 6 november vernieuwt Infrabel de sporen en dwarsliggers tussen Kapellen en Kalmthout. Zo wil het de veiligheid en de kwaliteit van het Belgische spoorwegnet blijven garanderen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de spoor- en bovenleidingswerken in Essen en ter hoogte van Antwerpen-Luchtbal.

Vervangbussen

Tijdens de werken rijden er tussen Essen en Antwerpen-Centraal in beide richtingen geen treinen. NMBS legt wel vervangbussen in. Die stoppen aan de stations van Essen, Wildert, Kalmthout, Kijkuit, Heide, Kapellen, Sint-Mariaburg, Ekeren, Antwerpen-Noorderdokken, Antwerpen-Luchtbal en Antwerpen-Centraal. Reizigers kunnen gebruikmaken van de vervangbussen op vertoon van een geldig NMBS-vervoersbewijs. Net zoals op de trein vinden op deze bussen ook ticketcontroles plaats. Reizigers wordt aangeraden de online reisplanner van NMBS te raadplegen. Deze houdt rekening met de aangepaste treindienst en toont de vertrektijden van de vervangbussen.

De meest recente treinupdates vind je via de website belgiantrain.be

Bron: gemeente Essen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook126
Twitter
Follow Me
Tweet