Laatste nieuws:
Geef Stichting Dier en Project een telefoontje

Geef Stichting Dier en Project een telefoontje!

Septembermaand = Telefoonmaand

Een dier is géén wegwerpartikel

We leven tegenwoordig in een wegwerpmaatschappij en dieren schijnen daar ook toe te behoren. Dieren worden massaal gedumpt, voor de vakantie aan een boom gebonden en achtergelaten. Of stomweg uit de auto gegooid en facebookhonden die via facebook van het ene baasje naar het andere gaan. En verder is er kennelijk altijd wel een reden waarom een dier dood moet. Els Adams (54) oprichtster van Stichting Dier en Project in Nispen heeft al die redenen al gehoord, tot in het bizarre toe. Samen met haar partner Jan Visser vangt ze moeilijke en onplaatsbare dieren op en verzorgt ze. Ook geeft ze alle nodige medische zorg en als ze niet geplaatst kunnen worden, om wat voor reden dan ook, mogen ze daar blijven tot ze overlijden.

Constante inzameling textiel

Al deze zorg, medicatie, voeding, huisvesting, … kost natuurlijk geld en daarvoor zijn ze afhankelijk van donaties en de hulp van liefdevolle vrijwilligers. Er is een constante inzameling van textiel en gebruikte kleding en schoenen (géén matrassen, kussens of tapijten), dat verkocht wordt aan Sam’s kledingactie, die daar mensen in nood mee helpt. De opbrengsten hiervan komen allemaal ten goede van de dieren die ze opvangen en verzorgen.

Heb jij nog een oude gsm waar je niets mee doet?

Gedurende de maand september zamelt Stichting en Project mobiele telefoons in en ook de opbrengst hiervan gaat naar de dieren. Misschien heb jij nog wel een oude gsm liggen waar je niets meer mee doet, maar waar je wel deze geweldige Stichting mee kunt helpen. Zo draag je bij aan het onderhoud van tientallen dieren, die afhankelijk zijn van de liefde en zorg van Els en Jan. Je kan je oude gsm, zonder oplader en zonder SIM-kaart opsturen naar:

Stichting Dier en Project
Dennestaat 9
4709 PR Nispen (NL)

Je kan je oude gsm ook in de brievenbus doen van Voorspoedstraat 18, Essen.

Uit naam van de dieren: heel erg bedankt!

NN

Facebook32
Facebook
Twitter