Laatste nieuws:
Ga het (wijk)gesprek aan met de gemeente!

Ga het (wijk)gesprek aan met de gemeente!

Tussen 18 en 27 oktober organiseert het gemeentebestuur van Essen in elke wijk een gespreksavond voor de buurtbewoners. Als bewoner krijg je de kans om in gesprek te gaan met het bestuur en mee te praten over de toekomst van ons dorp. Tijdens deze avonden staan we stil bij het meerjarenplan van onze gemeente en komen de vragen van de buurt aan bod.

Stuur je vraag, melding of suggestie in

Het is een ideaal moment om samen met je buren te praten over de toekomst van Essen. Wil je jouw vraag aan bod laten komen tijdens het wijkgesprek, vul dan het online formulier in via www.essen.be/wijkgesprek, of gebruik het invulformulier dat je terugvindt in het gemeentemagazine van oktober en bezorg het aan het gemeentebestuur (Heuvelplein 23).

Start om 19:30

We starten de avond telkens met een kort filmpje dat aantoont wat er de afgelopen jaren in Essen werd gerealiseerd. Vervolgens lichten we in een kwartiertje toe wat de plannen zijn voor de toekomst. Daarna is het aan jullie. De meest voorkomende vragen, meldingen of opmerkingen die jullie insturen, worden beantwoord door het gemeentebestuur. We sluiten af met een informele babbel tijdens een drankje.

Om de avond vlot te laten verlopen, vragen we dus om jouw opmerking of vraag op voorhand in te dienen. Krijg je die avond geen antwoord, dan krijg je dit zeker later nog per mail of per brief.

Waar en wanneer?

HOEK
– Dinsdag 18 oktober
– Zaal Gildenhuis (Moerkantsebaan 287)

WILDERT
– Woensdag 19 oktober
– Zaal Den Baptist (Sint-Jansstraat 146)

HEIKANT
– Donderdag 20 oktober
– Zaal Heikant (Heikantstraat 138)

HORENDONK
– Maandag 24 oktober
– Parochiecentrum Den Uil (Dreveneind 3)

WOONBOS
– Woensdag 26 oktober
– Kantine KSV Wildert (Steenovenstraat 162)

CENTRUM & STATIE
– Donderdag 27 oktober
– Parochiecentrum Statie (Kerkstraat 62)

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken