Laatste nieuws:
G-gym Gympuls sluit coronaseizoen af met dagje vissen

G-gym Gympuls sluit coronaseizoen af met dagje vissen

En alle G-gymnasten hadden beet!

Technieken van het vissen

Onder deskundige begeleiding van visvereniging ‘De Maatjes’ leerden alle G-gymmers de technieken van het vissen. Ze vonden het heel spannend en wachtten geduldig af tot hun dobbertje onder water werd getrokken. Daarna werd de hengel direct naar boven getrokken en wanneer de vis boven water werd uitgehaald, was het telkens GROOT FEEST! Ze werden vakkundig van hun haakjes losgemaakt en de G-gymnasten mochten de vis voorzichtig in het water terugzetten. De gymnasten vonden het vissen zo leuk, dat ze zelfs geen tijd hadden om een ijsje te eten. Snel, snel werd het getrakteerde ijsje opgesmuld om terug te kunnen gaan vissen.

G-gym Gympuls sluit coronaseizoen af met dagje vissen1

We verleggen elk jaar onze sportgrenzen

Er werden heel veel vissen gevangen: grote, kleine, dikke, dunne en telkens stonden de vissers van ‘De Maatjes’ klaar om onze gymnasten te helpen met het deskundig losmaken van de vissen, zodat ze daarna terug lekker in water konden verder zwemmen. We zijn blij dat we in dit speciale coronajaar toch nog samen een andere sport hebben kunnen uittesten. Elk jaar verleggen we samen onze sportgrenzen en geven we de G-gymnasten kansen om andere sporttalenten te ontdekken. Eén ding is zeker: alle G-gymnasten kunnen vissen!

G-gym Gympuls sluit coronaseizoen af met dagje vissen2

Met onze grote dank aan visvereniging ‘De Maatjes’

We willen de visvereniging ‘De Maatjes’ enorm bedanken dat we de kans hebben gekregen om te leren vissen. Zo hebben we ons speciaal corona turnseizoen, en tevens ons tiende G-Gym jaar, toch nog feestelijk kunnen afsluiten. Alle G-gymnasten kregen een turndiploma en waren met grote onderscheiding geslaagd. Nelles, Stijn en Lotte kregen extra applaus en een cadeautje. Want zij turnen reeds van af de start van G-gym bij ons en vieren samen met G-gym hun 10de G-gymseizoen.

G-gym Gympuls sluit coronaseizoen af met dagje vissen3

Groot applaus voor Jana Aspers

Trainster Jana Apers kreeg een groot applaus om haar te bedanken voor de vele jaren dat ze ons G-gymteam versterkte. Onze G-gymnasten hebben veel van haar geleerd, nu krijgt ze meer tijd voor haar fantastisch gezin. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Foto’s: Brigitte Van Aert

BVA