Laatste nieuws:
From Heide with Love

From Heide with love

Op zondag 14 oktober kan je in Kalmthout een uniek concert meemaken waarin muziek, zang, woord en dans aan bod komen. Je krijgt filmmuziek te horen, liedjes uit musicals maar ook opera en jazz, chanson, operette en echte evergreens. Kortom: een avond vol bekende melodieën, allemaal in een eigentijds jasje gegoten. Een middag om van te genieten, voor alle leeftijden. Heidi Gotink brengt fantastische mensen samen om een muzikale ervaring te delen met familie, vrienden en fans.

De nummers worden gebracht door een heel divers gezelschap met artiesten uit Kalmthout en Brasschaat. Heidi Gotink, Johan Kalifa Bals (Obi uit De Buurtpolitie), Frans Haepers en Lindsay Benoodt nemen de zang voor hun rekening. Mike Smeulders speelt piano en accordeon. Ook Dirk Peeters en Jan van Thielen nemen achter de piano plaats en Anneke Gotink speelt klarinet. Sylvie Mathijssen en Simon Rubbrecht brengen een stukje theater en Anne-Marie Tassier zorgt voor een rode draad doorheen het concert. De dans wordt met passie gebracht door de jongeren van dansschool Studio To Move.

De gemeente Kalmthout geeft financiële ondersteuning aan dit concert dat zorgt voor verbinding tussen professionals en amateurs en jongeren de kans geeft om te schitteren op het podium.

• Zondag 14/10/2018 van 14.30 tot 17.30 uur
• Mimuze, Brasschaatsteenweg 268, Kalmthout
• Prijs: Volwassenen: 16 euro (14 euro vvk), 7-14 jaar: 8 euro, -7 jaar: gratis.
• Tickets: heidi.gotink@proximus.be of 0475 62 37 58

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us