Laatste nieuws:
Foodtruckfestival SMA(A)K komt terug!

Foodtruckfestival SMA(A)K komt terug!

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni naar Wuustwezel. Het hele weekend toveren we het Gemeentepark voor de tweede keer om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Als bezoeker van SMA(A)K word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op SMA(A)K vindt iedereen iets naar zijn goesting. De foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood en drinks.

MUSIC en DANCE
Hippe beats, rock-‘n-roll,… onze platenspeler draait op volle toeren. Na het werk zin om vrijdag de benen helemaal los te gooien op de tunes van onze dj’s tijdens de afterwork? Of eerder rustig genieten van de vele live-optredens doorheen het weekend? Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox en heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

OPENINGSUREN
Vrijdag 31 mei: 17 uur tot 22 uur
Zaterdag 1 juni: 14 uur tot 22 uur
Zondag 2 juni: 12 uur tot 21 uur

Meer info: www.smaakfestival.be
Proef de gezelligheid!

Bron: gemeente Wuustwezel

Facebook80
Facebook
Twitter
Visit Us