Laatste nieuws:
Finalisten Miss Wellness Beauty gaan voor een goed doel

Finalisten Miss Wellness Beauty gaan voor een goed doel

Zondag 12 februari, mocht Marie-Christine Verloo, samen met drie andere finalisten Miss Wellness Beauty 2023, voor een goed doel in Huize Eyckerheyde te Bornem de bewoners gaan verzorgen.

Fantastische namiddag

“Het was een fantastische namiddag om de bewoners te zien genieten”, vertelt Marie-Christine. “Op een gegeven moment werd ik er zelfs wat emotioneel van. De bewoners genoten van een gezichtsverzorging, manicure, handmassage, lakken van de nagels, voetbadje en het lekkers dat we voor ze hadden meegebracht. Ikzelf ben van Schoonheidssalon Beauty with Senses te Brasschaat. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze ervaring samen met Kelly van Skin Clinic, Lisa van Embellisa Beauty salon en Magali van Maison M kon meemaken. Jade Sommen beauty kon jammer genoeg niet aanwezig zijn.”

Goed doel in de zorgsector

“Ook dank aan het Nationaal Comité van Miss Wellness Beauty Belgium om dit prachtig idee als goede doel te mogen organiseren met vier andere finalisten. We zijn met 23 finalisten die, elk met een groepje van vijf, een namiddag mogen organiseren voor een goed doel in de zorgsector. We gaan mensen verwennen en laten kennismaken met wat er in de Wellness-en Beauty sector te beleven is.“

Finaleshow

“Op 29 april is de grote finaleshow met afterparty van de Miss Wellness Beauty verkiezing 2023 in Hilton Antwerp Old Town Hotel. Op die avond zal de ambassadrice 2023 bekend gemaakt worden. Miss Wellness Beauty Belgium verkiezing is een Miss verkiezing met inhoud om de Wellness- en Beauty sector te vertegenwoordigen als ambassadrice met een persoonlijkheid. Wil je stemmen voor mij? Dat kan onbeperkt tot 28 april 2023 door een sms: MWB(spatie)22 te sturen naar 6630 – €2/sms.”

MCV

Facebook119
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen