Laatste nieuws:
Fijne mensen en fijne wensen op Kalmthout viert Nieuwjaar

Fijne mensen en fijne wensen op Kalmthout viert Nieuwjaar

Ook dit jaar nodigt de gemeente Kalmthout alle inwoners uit om samen het nieuwe jaar in te zetten. De omgeving van het gemeentehuis en de kerk wordt op zondag 6 januari 2019 van 16 tot 20 uur omgetoverd in een sfeervolle plek met chalets, feestverlichting en vuurschalen.

Gratis: soep, frieten en fluohesjes

De gemeente deelt gratis tomatensoep met balletjes en frieten uit. Daarnaast kan je ook een gratis fluovestje van Kalmthout krijgen, moest je ernaast hebben gegrepen de vorige keer. Er zijn nu ook kleinere maten voor volwassenen en meer kindermaten.

Hartverwarmende animatie

Het gezelschap Ron Jaluai verzorgt dit jaar de animatie. Het wordt een spektakel met lasers, fakkels, bubbels en hartjes. Benieuwd? Kom dan zeker langs en laat je verwonderen.

Fijne mensen en fijne wensen op Kalmthout viert Nieuwjaar

Opbrengst voor Kalmthoutse verenigingen

Enkele Kalmthoutse verenigingen zorgen opnieuw voor drank, snacks en streekproducten. Dit jaar zijn dat de VVV Toerisme Kalmthout, Biljartclub De Noorderkempen, Sint-Jorisgilde en Scouts en Gidsen Heuvel. Zij zorgen voor frisdrank, warme chocomelk, glühwein, jenever, streekbieren, hotdogs, hamburgers, braadworsten, wafels en pannenkoeken. De opbrengst van de verkoop daarvan gaat naar de verenigingen zelf.

Milieuvriendelijk

We doen inspanningen om minder plastic afval te creëren. Voor de meeste dranken voorzien we herbruikbare glazen of kartonnen composteerbare bekers. Op het terrein zullen voldoende vuilnisbakken staan om het afval te sorteren.

INFO
www.facebook.com/events/347663709379112
info@kalmthout.be
03 620 22 16

Bron en foto’s: gemeente Kalmthout

Facebook18
Facebook
Twitter
Visit Us