Fietsostrade onderbroken van 17 tot 22 mei en van 26 tot 29 mei

Fietsostrade onderbroken van 17 tot 22 mei en van 26 tot 29 mei

Van woensdagavond 17 tot en met maandagochtend 22 mei en van vrijdagavond 26 tot maandagavond 29 mei vinden er langs de fietsostrade in Essen werken plaats aan de spoorwegen. Hierdoor moet auto- en fietsverkeer een omleiding volgen. De treinen rijden de laatste twee weekends van mei niet.

Omleiding aan spoorovergang Middenstraat

Spoorwegbeheerder Infrabel zal van donderdag 17 mei 22.00 uur tot en met maandag 22 mei 06.00 uur herstellingswerken uitvoeren aan de spoorovergang van de Middenstraat in Essen Wildert.
-Auto’s moeten omrijden via de Sint-Jansstraat en de Kalmthoutsesteenweg.
-Fietsers rijden om via de Kalmtoutsesteenweg, Huybergsebaan, Hey-endlaan, Baertshoek, Steenovenstraat, Sint-Jansstraat, Elf-Novemberstraat en Cardijnstraat.

Ook werken aan spoorwegen op grens met Essen en Kalmthout

Op woensdagavond 17 mei vanaf 22.00 uur tot maandagochtend 22 mei 06.00 uur en op vrijdagavond 26 mei vanaf 22.00 uur tot maandagavond 29 mei 22.00 uur kan je geen gebruik maken van de fiestostrade om naar Kalmthout of verder te fietsen. Infrabel voert namelijk herstellingswerken uit op het einde van De Vijvers, op de grens met Kalmthout.

Je rijdt om via de Middenstraat, Sint-Jansstraat, Gageltjes (naast de Bakkersmolen), Beverdonkstraat en Imkersweg om zo terug uit te komen op de fiestostrade in Kalmthout.

Geen treinen tijdens Hemelvaartweekend en Pinksterweekend

Van 18 tot en met 21 en van 27 tot en met 29 mei rijden er geen treinen tussen Antwerpen-Noorderdokken en Essen/Roosendaal. Een NMBS-bus vervangt alle treinen.

Controleer steeds je treinroute via de NMBS-app of de online routeplanner.

Bron: gemeente Essen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook37
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!