Laatste nieuws:
Fietsenverkoop voor goed doel

Fietsenverkoop voor goed doel

De gemeente en HammerTime veilen alle gevonden fietsen voor Gitte Haenen.

De gemeente Kapellen verzamelt elk jaar heel wat fietsen die werden gevonden of achtergelaten (en nooit werden opgehaald). De fietsen worden van dinsdag 5 juni 10.00 uur tot dinsdag 19 juni 19.00 uur verkocht via de veilingsite www.hammertime.be. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar G-sportster Gitte Haenen (want er worden geen veilingskosten of btw aangerekend).

De Kapelse atlete Gitte Haenen gooit bijzonder hoge ogen in de klasse T63. Zo verbeterde ze in mei nog haar eigen Belgisch record op de 100 m én scherpte ze haar eigen wereldrecord op de 400 m aan. In 2017 werd ze onder meer 4de op de 100 m op het WK Para Athletics, Belgisch kampioen op de 100 en de 200 m en pakte ze Belgisch records op de 100 m, 200 m en 400 m. Gitte spaart momenteel voor een nieuwe sportprothese. Haar volgende grote doel is het World Para Athletics Europees Kampioenschap in Berlijn in augustus.

Gitte Haenen steunen? Bieden op de fietsen? Surf in genoemde periode naar de website van HammerTime en doe een bod op de fiets van jouw keuze. Het ophalen van de fietsen is gepland op zaterdag 23 juni tussen 10.00 en 12.00 uur. Bij HammerTime (Pauwelsdreef 23, Hoevenen) kan je de fietsen ook bekijken, op zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.

Voor je het weet, fietst jij of fietsen jouw kinderen in dit nieuwe jaar met een andere fiets. En zo steun je meteen ook het goede doel! Twee vliegen in één klap…

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us