Laatste nieuws:
Fiets- en voetgangerstunnel in Heide populairste idee

Fiets- en voetgangerstunnel in Heide populairste idee

De stemronde voor het burgerbudget in Kalmthout is afgelopen. Het gemeentebestuur heeft nu tot 20 september 2020 om de stemmen te analyseren. Er is bijvoorbeeld ook op papier gestemd en die moeten nog bij de digitale stemmen worden opgeteld.

Voorlopig staat in Heide het idee van een fiets- en voetgangerstunnel aan het station op 1 als populairste idee. Inneke Bosmans, gemeenteraadslid voor Open Vld Kalmthout: “Uiteraard ben ik heel grote fan van dit idee. Het was een van onze speerpunten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018: een fiets- en voetgangerstunnel aan het station van Heide en een aan het station van Kalmthout. Ook het burgerbudget was een van onze speerpunten. Een speerpunt dat we op de agenda zetten en zagen goedgekeurd worden tijdens de eerste gemeenteraad van de huidige bestuursperiode. Aan het burgerbudget is echter een beperkt budget verbonden en ik vrees dat dit project dat petje wel te boven gaat. In ieder geval is het een duidelijk teken aan het bestuur dat dit idee leeft in onze gemeente.”

Open Vld Kalmthout is in ieder geval verheugd dat het gemeentebestuur het voorstel omtrent het burgerbudget in de praktijk heeft gebracht en kijkt uit naar het verdere verloop ervan.

Bron en foto: Open Vld Kalmthout

Facebook43
Facebook
Twitter