Laatste nieuws:

Fiesta Europa in Brasschaat

Vanaf morgen vrijdag 10 juni, kan je al een vakantiesfeertje opsnuiven in Brasschaat. Op de Hemelweide strijken dan marktkramers uit onder andere Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, UK, Corsica, aangevuld met andere Zuiderse landen neer en in hun leuke standjes verkopen ze artisanale producten en handgemaakte spullen uit hun thuisland.

Fiesta Europa in Brasschaat3

Tot zondagavond kan je komen meegenieten op deze Fiesta Europa en proeven en genieten van al het moois en lekkers. De markt is open op vrijdag van 17 tot 22 uur, op zaterdag van 11 tot 22 uur en op zondag van 11 tot 19 uur. De toegang is gratis.

Fiesta Europa in Brasschaat2

Smakelijk en muzikaal

Op het gezellige terras worden de beste internationale gerechten ter plaatse vers bereid. Samen met een lokaal drankje kan je alles degusteren terwijl je geniet van volksmuziek gebracht door live muzikanten. Kinderen kunnen zich ondertussen uitleven in het kinderdorp. Op het podium concerteert vrijdag Elisa tussen 18 en 21 uur. Dansliefhebbers kunnen op zaterdag tussen 13.30 en 18 uur de beentjes uitslaan en meegenieten van samba, bachata en merengue onder leiding van Paul Vande Casteele. Nadien volgt een optreden van de groep Par Hasard (tot 21 uur). Hector en de muzikanten van La Manche sluiten zondag de markt muzikaal af met een optreden op het terras tussen 14 en 17.00 uur.

Foto’s: © MLH

MLH

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet