Laatste nieuws:
Helpende handen gezocht voor Dag van het Buitengewone Kind

Essen: Feesteditie ‘Dag van het Buitengewone Kind’ zoekt helpende handen

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert het gemeentebestuur samen met een groot aantal vrijwilligers een speciale dag voor ‘buitengewone kinderen’ van Essen en zijn ze nog op zoek naar mensen die de kinderen willen begeleiden.

Dit jaar gaat het opnieuw door op boerderij ‘De Schamhoeve’ bij Jan en Rien (Kraaienberg 77). Het wordt een FEESTeditie want het is de 20ste verjaardag van ‘De Dag van het Buitengewone Kind’. Dus zet je feestneus maar op! Om hen de dag van hun leven te kunnen bezorgen, heeft elk kind een begeleider nodig. Gemiddeld zijn er een 40-tal inschrijvingen, dus helpende handen zijn altijd welkom!

De dag start om 9u30. Niemand hoeft lunch of drinken mee te brengen, want er wordt een picknick voorzien. Ook een lekkere pannenkoek met chocomelk staat op het menu. Met alle medewerkers kan er nadien nog worden bijgepraat met een hapje en een drankje.

Geef je op als begeleider!

Vul het formulier in dat je kan vinden via deze link voor 14 mei 2022. Je ontvangt nadien nog een bericht met concrete afspraken en verdeling.

Bron: Gemeente Essen
Foto: PxHere