Laatste nieuws:
Feest je mee met de burgemeester

Feest je mee met de burgemeester?

Dat kan op zaterdag 2 februari want dan is het opnieuw Bal van de Burgemeester in GC ‘t Schoolhuis: feesten mét vrienden en dat voor het goede doel!

Taart & Koffie voor senioren

Voor het eerst beginnen we het Bal van de Burgemeester met GRATIS taart & koffie voor onze senioren. Tussen 10u en 12u toveren we ‘t Schoolhuis (Kerk Gooreind) voor hen om tot een pop-up koffiehuis. De taart is bovendien gratis! Ben jij hiervoor te jong? Vertel het dan aan je moeder of tante, buurman of opa!

Kinderbal

De kinderen van Wuustwezel mogen vanaf 15u de zaal al komen opwarmen voor ‘s avonds. Wij zorgen voor muziek, animatie én een bar voor de mama’s en de papa’s! Zes jonge DJ’s hebben er al zot veel zin in! Jij toch ook?!

Avondbal

En vanaf 20.30u geeft de rest van WW er een lap op! Een topavond met live muziek, DJ en gin bar. Inkom: € 5. Kom op tijd naar het bal om zeker niets te missen van het optreden van Smout & Reuzel! Zij openen het bal met akoestische klassiekers en meezingers. Dus warm je stembanden alvast op en laat je verrassen.

Goede doelen in Wuustwezel

De opbrengst gaat naar Wuustwezelse goede doelen, o.a. Scouts Gooreind, Jeugdhuis Bar 64 en de Sociale Kruidenier. Dress up met vlinderdas & be there!

Feest je mee?

Meer info

Bal van de Burgemeester (facebookpagina)

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us