Laatste nieuws:
Exclusieve gin van Stichting De Kleine Strijders

Exclusieve gin van Stichting De Kleine Strijders

Stichting De Kleine Strijders is eind 2018 opgericht door Joyce De Sager en Toon Verheijen uit Hoogstraten. In 2016 werden ze de gelukkige ouders van een tweeling, Maartje en Lise. Maar snel na de geboorte bleek er bij Maartje iets grondigs fout te zijn met haar hartje.

Wij gaan iets terugdoen!

Het bleek een erg complex hartprobleem te zijn, met tijdens haar eerste levensjaar verschillende openhartoperaties en andere ingrepen als gevolg. Maandenlang lag ze in een coma en streed ze om te overleven. Het was een periode waarin de mama en papa heel veel tijd apart doorbrachten. De ene thuis bij Lise en de andere in Leuven bij Maartje. Ze dachten toen bij zichzelf: wij gaan ooit iets terugdoen voor zieke kinderen in het ziekenhuis en hun ouders als Maartje het overleeft. En overleven deed ze. Ze voerde haar eigen strijd. En wat voor één!

Stichting De Kleine Strijders

Vandaar de naam: Stichting De Kleine Strijders. Ze maken geschenkpakketten voor zieke kinderen in het ziekenhuis met allerlei leuke spelletjes in die ze eventueel samen met broer en/of zus kunnen spelen. Voor ouders voorzien ze een verzorgingspakketje, want hoe dikwijls gebeurt het niet dat je als ouder halsoverkop naar het ziekenhuis moet en niets bij hebt. Momenteel zijn ze actief in het AZ Turnhout en AZ Klina. Jaarlijks schenkt De Kleine Strijders op die manier zo’n 4.000 geschenkpakketten en 4.000 verzorgingssets.

Strijdersgin

Maar daar zijn dus centen voor nodig. Centen die De Kleine Strijders krijgt van verenigingen die iets doen voor ons, bedrijven die willen sponsoren of gewoon vrije giften. Maar door corona is nagenoeg alles weggevallen. Daarom deze unieke Strijdersgin. Eentje die Joyce en Toon zelf hebben samengesteld in samenwerking met Sterkstokers uit Sint-Lenaarts, tot voor kort Hoogstraten. Enkele van de ingrediënten zijn thijm, aardbei, hop en viooltjes. Voeg daar ook nog een beetje duizendblad en kruidnagel aan toe en u krijgt een meer dan aangename gin die al heel wat positieve reacties heeft opgeleverd.

Bestellen kan via onze facebookpagina Stichting De Kleine Strijders, via het mailadres dekleinestrijders@gmail.com of via whatsapp op het nummer 0477/93.53.69 (Toon)

Rekeningnummer van De Kleine Strijders : BE41 0689 3410 8310

Na betaling leveren wij graag aan huis of sturen we de heerlijke gin naar u op. Betalen kan bij levering door onszelf ook ter plaatse via mobiel bankieren of Payconiq. Leveren is gratis in Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas, Turnhout, Beerse, Vosselaar, Wuustwezel, Brecht en Kalmthout. Voor adressen daarbuiten vragen we 10 euro voor de verzending ofwel gratis vanaf drie flessen.

Meer info over onze stichting op www.dekleinestrijders.be

Stichting De Kleine Strijders
Zodat elk kind, kind kan zijn

Facebook30
Twitter
Follow Me
Tweet